Certificatie: getest & goedgekeurd

Onze ecologische rietjes zijn uitvoerig getest, goedgekeurd en beschikken over de nodige certificaten. Zo kun je zeker zijn van de kwaliteit van de rietjes en in de duurzaamheid gegarandeerd. De twee belangrijkste certificaten waarover we beschikken zijn het TUV-certificaat dat de biologische oorsprong duidt en het feit dat we voldoen aan de ISO-norm 9001:2015 en de ISO-norm 14001:2015. Een bijkomende geruststelling dat onze rietjes effectief uit bioplastic zijn vervaardigd en voldoen aan alle wettelijke normen en meer.

Wij beschikken met onze biologische rietjes over:

TUV-certificaat

Al onze ecologische rietjes beschikken over het TUV-certificaat, een garantie op kwaliteit en een uitgebreide testing. Dit onafhankelijke bureau heeft de rietjes uitvoerig onder de loep genomen en veilig bevonden voor consumptie. Ze bevestigen ook de biologische oorsprong van onze rietjes, zodat je daar alvast zeker van kunt zijn!

ISO-norm 9001:2015 & ISO-norm 14001:2015

Dit is ISO-normen geven invulling aan het kwaliteitsmanagementsysteem. In onze werking voldoen we aan de hoogste normen en we doen er dan ook alles aan om de kwaliteit van onze ecologische rietjes te garanderen.

Meer weten over onze certificaten?

Meer weten over onze certificaten, de oorsprong van onze ecologische rietjes of over de manier waarop we ze produceren? Geef ons een seintje en we geven graag meer duiding.

Deze rietjes zijn gemaakt van avocado pitten

2 jaar geleden werd een manier gezocht om rietjes te maken die niet schadelijk zijn voor het milieu. De pitten van avocado's zijn ideaal hiervoor en er werd een chemisch proces gecreeƫrd om afbreekbaar plastic van pitten te maken. Na 240 dagen valt het rietje uit elkaar zonder schade voor het milieu.

Verdelers